Öğretim Üyesi

Araştırma Alanı

 Prof. Dr. Atilla AKBABA

 Yönetim ve Organizasyon /Küçük ve Orta Ölçekli İşletme Yönetimi, Etkinlik Yönetimi,  Kalite Yönetimi, Gastronomi Turizmi, Destinasyon Yönetimi

 Yrd. Doç. Dr. Melike YILMAZER

 Gıda İşleme Mühendisliği, Gastronomi, Gastronomi Turizmi

 Yrd. Doç. Dr. Perihan KENDİRCİ

 Gastronomi, Gıda Kalite Kontrolü, Beslenme, Lezzet Analizleri,  Duyusal Değerlendirme, Hijyen/Sanitasyon

Araştırma Görevlisi

Araştırma Alanı

 Araş. Gör. Özlem GELEN

 Gastronomi, Müşteri Memnuniyeti, Yavaş Yemek


Başa Dön