Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Bölüm Araştırmaları)

Öğretim Üyesi

Araştırma Alanı

 Prof. Dr. Atilla AKBABA

 Yönetim ve Organizasyon /Küçük ve Orta Ölçekli İşletme Yönetimi, Etkinlik Yönetimi,  Kalite Yönetimi, Gastronomi Turizmi, Destinasyon Yönetimi

 Doç. Dr. Melike YILMAZER

 Gıda İşleme Mühendisliği, Gastronomi, Gastronomi Turizmi

 Dr. Öğr. Üyesi Perihan KENDİRCİ

 Gastronomi, Gıda Kalite Kontrolü, Beslenme, Lezzet Analizleri,  Duyusal Değerlendirme, Hijyen/Sanitasyon

Araştırma Görevlisi

Araştırma Alanı

Arş. Gör. Bükre ASLAN

Gastronomi
Arş. Gör. Begüm İPKOPARAN

Gastronomi

Öğretim Görevlisi Araştırma Alanı

 Öğretim Görevlisi Özlem YATKIN

 Gastronomi, Müşteri Memnuniyeti, Yavaş Yemek


Başa Dön