Erasmus + K 103 Kapsamında Jade Üniversitesi’nde Fakültemiz Temsil Edildi

Turizm Fakültesi Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü, Dr. Öğretim Üyesi Nil SONUÇ, 23-27 Nisan 2019 Tarihleri arasında Erasmus + K 103 Kapsamında Almanya’da bulunan Jade Üniversitesi’nde eş zamanlı gerçekleşen etkinliklerde fakültemizi temsil etmiştir. Öğretim Üyemiz Erasmus Öğretim Elemanı Değişim Programı ile Jade Universitesi’nde Turizm İşletmeciliği bölümünde öğrencilere ders vermiş ve Jade University International Week kapsamında farklı ülkelerden katılan (Brezilya, İngiltere, Romanya, Polonya, Amerika, Ermenistan, Litvanya, Arabistan, Mısır, Ukrayna, Finlandiya, Türkiye) 19 üniversitenin yer aldığı etkinlikte üniversitemizin sunumu ve tanıtımını gerçekleştirmiştir. “Jade Universitesi’yle Wilhelmshaven’da Uluslararasılaşma Workshop”una katılımda bulunarak potansiyel işbirliği olanakları hakkında görüşmelerde bulunan öğretim üyemiz, Turizmde Güncel Konularla ilgili Turizm Sempozyumunda Turistik Destinasyon Olarak İzmir’in Marka İmajı konusunda uluslararası bir bildiri sunmuştur.