Üniversite-Sektör İşbirliği Kapsamında Acenta Öğrenci Görüşmeleri Gerçekleştirildi

Üniversite-Sektör İşbirliği Acenta Öğrenci Görüşmeleri kapsamında İzmir ilinde bulunan 16 seyahat acentası fakültemiz öğrencileri bir araya gelerek sektör tecrübelerini paylaşmış ve iş olanakları hakkında bilgi vermişlerdir. Seyahat acentalarının kendilerini tanıtmalarının ardından oluşturulan etkinlik alanında öğrenciler ve acenta temsilcileri bir araya gelerek ile iş görüşmelerinde bulunmuşlardır. Etkinliğin ardından Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Atilla AKBABA, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zafer ÖTER ve fakülte öğretim üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda seyat acentaları ile bir araya gelinerek görüş alış verişinde bulunulmuştur. Ortak çalışmaların yürütülmesi ve işbirliğinin devamına ilişkin temenniler ile sonlandırılan toplantının sonunda katılımcı acentalara teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.