Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) Toplantısı İKÇÜ Turizm Fakültesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

21.03.2019 tarihinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliği ve Prof. Dr. Atilla AKBABA başkanlığında Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) toplantısı gerçekleştirildi. Çok sayıda Turizm Fakültesinin katılım sağladığı toplantıda TURDEK’in gündem maddeleri yanında dünyadaki ve ülkemizdeki turizm eğitimi alanındaki gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Başarıyla gerçekleşen toplantının ardından akşam yemeğinde bir araya gelen akademisyenler İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri tarafından hazırlanan lezzetlerle günün yorgunluğunu attılar. Amaçları arasında ülkemizde Turizm Fakültelerinin sorunlarına çözümler getirmek, turizm eğitim müfredatını günümüzün gerektirdiği şekilde düzenlemek ve Turizm Fakülteleri arasındaki ilişkileri güçlendirerek, çözüm gerektiren konularda hızlı ve etkin bir paylaşım sağlamak olan TURDEK’in bir sonraki toplantısının Doğu Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Kıbrıs’ta gerçekleştirileceği belirtildi.