Anako Yumurta ve Ürünleri Gıda San. İhr. İth. ve Tic. A.Ş. Pastörize Yumurta Ürünleri ve Yumurtalı Tarifler konularındaki bilgileri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile paylaştı

Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Anako Yumurta ve Ürünleri Gıda San. İhr. İth. ve Tic. A.Ş. işbirliği ile 11 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşen ve firmanın değerli danışman şefi Dündar SAFYÜREK’in “Pastörize yumurta ürünleri ve yumurtalı tarifleri” paylaştığı etkinlik, bölüm öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlikte önce, genç şef adaylarımıza Ege Suder Gıda yetkilisi Ziraat Mühendisi Süha ALPAKIN ve Anako Türkiye pazarlama müdürü Turhan TUNCALI tarafından yumurta ile ilgili teorik bilgiler verildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Anako Yumurta ve Ürünleri Gıda San. İhr. İth. ve Tic. A.Ş. şefi Dündar SAFYÜREK omlet, çorba terbiyesi ve pandispanyanın pişirme sırlarından bahsederek öğrencilerimiz ile uygulamalı olarak hazırladı.


HABER İLE İLGİLİ RESİMLER

Başa Dön