Andrea Patrizi İtalyan Mutfağının Klasikleşmiş Lezzetlerini ve Mutfak Sırlarını Paylaştı

Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Barilla Gıda A.Ş. işbirliği ile 23 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşen ve Barilla’nın Executive Chef’lerinden Andrea Patrizi'nin İtalyan mutfağının klasikleşmiş lezzetlerini ve mutfak sırlarını paylaştığı etkinlik, bölüm öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Barilla Ticari Pazarlama Yöneticisi Ece Özgürel tarafından verilen eğitimin ilk bölümünde makarnanın keşfi, tarihsel gelişimi, üretim süreci, besin değeri ve kaliteli makarna ile ilgili teorik bilgiler genç şef adaylarıyla paylaşıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde, Barilla’nın Executive Chef’lerinden Andrea Patrizi ise İtalya’nın üç farklı bölgesine özgü, klasikleşmiş lezzetlerin reçeteleri ile pişirme sırlarını paylaştı. Patrizi, eğitimin sonunda Barilla'nın enfes makarna ve sosları eşliğinde Lasagne alla Bolognese, Spaghetti alla Carbonara ve Trofie al Pesto Genovese'yi öğrenciler ile uygulamalı olarak hazırladı.


HABER İLE İLGİLİ RESİMLER

Başa Dön