Ön Pişmiş (Pre-Cooked) Tahıl ve Bakliyat Yemekleri Atölyesi

4 Mayıs 2018 tarihinde Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından gerçekleştirilen Ön Pişmiş (Pre-Cooked) Tahıl ve Bakliyat Yemekleri Atölyesi’nde Hüsnü Özmen Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kalite Müdürü Sevin Özmen tarafından firmanın ürünleri tanıtıldı ve firmanın okulumuza hediye ettiği ürünlerden Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. ve 3. sınıf öğrencileri tarafından yemekler yapıldı. Hazırlanan yemekler fakültemiz Akademik ve İdari personeli ile hazırlık sınıfı dahil tüm Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine ikram edildi. Etkinliğe katkı ve desteklerinden dolayı Hüsnü Özmen Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne ve emeklerinden dolayı bölüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.


HABER İLE İLGİLİ RESİMLER

Başa Dön