PROF. PAUL LEONARD GALLINA’DAN KANADA RESTORAN ENDÜSTRİSİ HAKKINDA SEMİNER

08.06.2018’de Turizm Fakültesi Toplantı Salonunda Kanada Bishop's Üniversitesi öğretim üyelerinden ve aynı zamanda International Journal of Contemporary Economics and Administrative Sciences dergisi editörlerinden Prof. Paul Leonard GALLINA “Raising the Minimum Wage in the Canadian Restaurant Industry: Initial Employer Response” konulu bir seminer gerçekleştirdi. Kanada restoran endüstrisinin genel durumu, çalışma saatleri ve ücret sistemi hakkında bilgi veren Prof. GALLINA, fakülte akademik personeli ve lisansüstü öğrencilerinden gelen soruları yanıtladı. Seminer sonunda katılımından ve verdiği değerli bilgilerden dolayı Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla AKBABA tarafından teşekkür belgesi takdim edilen Prof. GALLINA Türkiye’de bulunmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu ifade etti.