TURİZM FAKÜLTESİNDEN BASIN BİRİMİ TEMSİLCİLERİNE TEŞEKKÜR

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla AKBABA İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Basın Biriminden Sayın Fatma DEĞİRMENCİ ve Sayın Uğur EKENOĞLU'na Turizm Fakültesi olarak işlerinde gösterdikleri özveri, fedakârlık ve üstün başarılarından dolayı teşekkür ederek belgelerini takdim etti.

Prof. Dr. Atilla AKBABA sözlerini “Üniversitemizin tanıtımı ve gerçekleştirilen etkinliklerin duyurulması hususlarında özenle çalışan ve görevlerini layıkıyla yerine getiren güzide basın birimi temsilcilerimize göstermiş oldukları iş disiplininden ve yüksek motivasyonlarından dolayı teşekkür ederiz. Başarıya giden yoldaki en önemli adımlardan birinin yapılan işe duyulan saygıdan kaynaklandığını düşünüyoruz ve Turizm Fakültesi olarak bu ilke doğrultusunda ilerliyoruz. Bu yolda gösterilen başarı ve çabanın da takdir edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Sayın DEĞİRMENCİ ve Sayın EKENOĞLU’na da bu özellikleriyle dikkat çekmeleri nedeniyle teşekkür belgelerin vermekten mutluluk duyuyoruz” diyerek noktaladı.