Erasmus+ Mobility Program Kapsamında Mr. Milan Stranak Fakültemizi Ziyaret Etti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Erasmus+ Mobility Program Kapsamında Çek Cumhuriyeti’nden Mr. Milan Stranak’ı ağırladı. 10.04.2018 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette 10.00 – 12.00 saatleri arasında lisans öğrencileriyle buluşan Mr. Stranak, "Stres Yönetimi ve Takım Çalışmasında Sorun Çözme Yöntemleri" üzerine bir seminer verirken, 13.30 – 15.00 arasında ise öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrencileriyle birlikte söyleşi gerçekleştirdi.  College of Polytechnics (VŠPJ) ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi arasındaki işbirliği hakkında da görüşmelerin gerçekleştirildiği ziyarette Mr. Milan Stranak’a ziyaretinden ve katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.