Turizm Fakültesi Öğrencileri İzmir Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Farkındalık Atölyesi’ne Katıldı

Turizm İşletmeciliği Bölümü IV. Sınıf öğrencileri ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü I. Sınıf öğrencileri, İş Sağlığı ve Güvenliği dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Gülşah AKKUŞ ve Yrd. Doç. Dr. Melike SAKİN ile birlikte 12 Aralık 2017 tarihinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Öncelikle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İSG uygulamaları hakkında bilgi veren İBB İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Ahmet Ata Temiz, iş sağlığı ve güvenliğini fizik yasalarıyla birleştirerek farkındalığı artırmayı amaçlayan ve öğrencilerin çok ilgisini çeken sunumunu gerçekleştirdi. Atölye çalışmasının sonunda akıllı telefonlar üzerinden İSG içerikli eğlenceli mini bilgi yarışması yapıldı. Yarışmayı kazanan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Ufuk TEKİN ile Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden Mert AKSU’ya, Belediye tarafından çıkarılmış olan İSG Rehber kitabının da bulunduğu İSG materyallerinden oluşan hediyeleri Ahmet Ata Bey tarafından verildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi çalışanlarına; enformasyonun bilgiye dönüşmesine olan katkılarından, misafirperverliklerinden ve lezzetli ikramlarından dolayı çok teşekkür ederiz.