Best Western Premier Oteli Uygulama Gezisi

23 Kasım 2017 tarihinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama dersi kapsamında Best Western Premier Oteli’ne uygulama gezisi gerçekleştirmişlerdir. Otelde öğrencilerimizi karşılayan Yiyecek İçecek Müdürü Tolga Ay, otelleri hakkında genel bilgi vererek, otelin yiyecek içecek hizmetlerinin verildiği alanlarını gezdirmiştir. Tolga Bey ayrıca otelcilik mesleğinin zorluklarından bahsederek, kariyer gelişimi için öğrencilerimize tavsiyelerde bulunmuştur.  Sonrasında öğrencilerimiz Mutfak Şefi (Executive Chef) Ünal Ferah ile görüşmüşler ve otelin mutfak bölümlerini gezmişlerdir. Ünal Şef, gastronomi öğrencileri için önemli tavsiyelerde bulunmuş, iyi bir mutfak şefi olabilmek için mutfağın her bölümünde çalışmanın önemine vurgu yapmıştır. Uygulama gezisi teşekkür belgelerinin dersin Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Gülşah AKKUŞ tarafından otel yetkililerine sunumuyla sona ermiştir.