Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri "Duru Bulgur Eğitimi" Aldılar

Duru Bulgur Firması tarafından 22 Kasım 2017 tarihinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine “Duru Bulgur Eğitimi” verilmiştir. Duru Bulgur firması Marka ve Pazarlama temsilcisi Ayşe SARIMEHMET tarafından verilen eğitimde geleneksel bir ürünümüz olan bulgur detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Bulgurun tarihçesi, besin değeri, bulgurlu tarifler hakkında bilgi verilmiştir. Teorik eğitimin ardından Ayşe SARIMEHMET gözetiminde bölüm öğrencilerimiz ile uygulama mutfağımızda farklı bulgurlu yemek ve tatlı tariflerinden denemeler yapılmıştır. Duru Bulgur firması tarafından öğrencilerimize eğitim sertifikaları ile bulgurlu tariflerin yer aldığı kitaplardan hediye edilmiştir. Gerçekleştirilen bu güzel etkinlikte emeği geçen bölüm öğrencilerimiz ile Duru Bulgur firmasına teşekkür ederiz.


HABER İLE İLGİLİ RESİMLER

Başa Dön