İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü III. Ulusal Aşçılık Kampında

30.04.2017 – 07.05.2017 tarihleri arasında Bolu – Mengen’de düzenlenen III. Ulusal Aşçılık Kampı’na Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Uzman Özlem Yatkın ile birlikte iki öğrenci katılmıştır. Türkiye’deki diğer üniversitelerden akademisyen, öğrenci ve sektörden şeflerle bir araya gelerek gerçekleştirilen eğitimler hem çok faydalı hem de çok keyifli bir şekilde geçmiştir. Böyle güzel bir organizasyon için başta AŞOMDER (Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği) Derneği’ne ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

 


HABER İLE İLGİLİ RESİMLER

Başa Dön