Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında "“Turizmde Engelli Farkındalığı, Herkes için Engelsiz Turizm” Paneli Gerçekleştirildi.

41. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi katkılarıyla düzenlenen “Turizmde Engelli Farkındalığı, Herkes için Engelsiz Turizm”  konulu panele çok sayıda akademik ve idari personel, öğrenciler ve engelli dernekleri katılım sağlamıştır. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Melike Yılmazer’in başkanlığında gerçekleştirilen panelde, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aytuğ Arslan, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Nil Sonuç ve Herkes İçin Turizm Derneği Kurucu Başkanı Ali Aydoğmuş panelist olarak yer almıştır.  Türkiye'de yaşayan engellilerin turizmde karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerilerinin ve İzmir ili özelinde var olan engeller ve yaratıcı çözümlerin masaya yatırıldığı panelde, fakülte ve engelli dernekleri arasında gerçekleşebilecek iş birliklerine ilişkin görüşler de bildirilmiştir.