Turizm Fakültesi Kariyer Haftası Düzenliyor ...

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi İzmir’in Çiğli ilçesinde yer almaktadır. Üniversitemiz bir devlet üniversitesidir ve yaklaşık 10.000 öğrencisi bulunmaktadır. Turizm Fakültesi ise 4 bölümden oluşan ve ortalama 300 öğrenciye sahip bir fakültedir. Fakültemizde Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Rekreasyon Yönetimi olmak üzere 4 bölüm bulunmaktadır. Aynı zamanda fakültemiz İzmir’de kurulan ve Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde %100 İngilizce eğitim veren ilk Turizm Fakültesi özelliğini taşımaktadır.

Kariyer günlerimiz 27 Şubat 2017 tarihinde başlayacak, ilk gün (27 Şubat) Fakülte tarafından sağlanacak alanlarda işletmeler yer alacak, masa ve sandalyeler kariyer merkezimiz tarafından sağlanacaktır. Açılış konuşmasının ardından başlayacak organizasyon gün boyu devam edecektir. Etkinliğimize 27 Şubat tarihinde kurulacak standlarda yer alarak katılım sağlayabilirsiniz. Haftanın diğer günleri ise sunum ve tanıtım yapmak isteyen katılımcılar için önceden belirlenen gün ve saatlerde amfi şeklindeki sınıflar ayarlanacak, ilgili öğrencilerle bir araya getirilecektir.

Kariyer günlerimize katılım için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Fakültemizin Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri öğrencileri ile bire bir görüşme fırsatı sağlanması, stajyer ve personel alımları için öğrenciler ile sektör bir araya getirmek, işletmelerin kendilerini tanıtımları için olanak sağlamak ana hedefimizdir. Aynı zamanda İzmir’de yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü, Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi,  Seferihisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Ege Üniversitesi Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ve turizm ile ilişkili bölümlerin olduğu diğer kurum öğrencileri davet edilecek, zengin bir katılım sağlanmaya çalışılacaktır.

27 Şubat 2017 tarihinde kurulacak standlarda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Davet Yazısı

Davetiye