Ege Ot Yemekleri ve Tire Keşkeği Yapım Atölyesi Gerçekleştirildi

EGE OT YEMEKLERİ VE TİRE KEŞKEĞİ YAPIM ATÖLYESİ

Atölyemiz 30 Kasım 2016 tarihinde Tire Kaplan Dağ Restoran Şefi Serkan ÇAKIR ve Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirilmiştir. Tadıma Turizm Fakültesi Akademik ve İdari personelimiz ile öğrencilerimiz katılmıştır. Atölyede Keşkek, Ot Kavurması, Sübye, Arapsaçı, Okma, Yer  Elması, Taze Sarımsak Yemeği, Cibez, Turp Otu ve Pekmezli Un Helvası yapılmıştır. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 


HABER İLE İLGİLİ RESİMLER

Başa Dön