Turizm Fakültesi III. Kariyer Günleri Etkinlikleri

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi İzmir’in Çiğli ilçesinde yer almaktadır. Üniversitemiz bir devlet üniversitesidir ve yaklaşık 14.000 öğrencisi bulunmaktadır. Turizm Fakültesi ise 4 bölümden oluşan ve ortalama 750 öğrenciye sahip bir fakültedir. Fakültemizde Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Rekreasyon Yönetimi olmak üzere 4 bölüm bulunmaktadır. Aynı zamanda fakültemiz İzmir’de kurulan ve Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde %100 İngilizce eğitim veren ilk Turizm Fakültesi olma özelliğini taşımaktadır.

27 Şubat 2019’de 08.30 itibari ile Fakülte tarafından sağlanacak alanlarda işletmeler stantlarını kuracak, masa ve sandalyeler üniversitemiz tarafından sağlanacaktır. 10.00’da açılış konuşmaları ve “Üniversite Sektör İşbirliği: Teknoloji ve İnovasyon”  başlıklı panel gerçekleştirilecek, ardından etkinlik alanına geçilerek sektör temsilcileri ile öğrenciler bir araya gelecektir. TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü, Sektör Temsilcileri, Üniversite ve ilgili Liselerden öğrencilerin davetli olacağı alacağı etkinlik, açılış konuşmasının ardından başlayacak organizasyon ile gün boyu devam edecektir. Etkinliğimize 27 Şubat 2019 tarihinde kurulacak stantlarda yer alarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kariyer günlerimize katılım için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir.
Fakültemizin Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri öğrencileri ile bire bir görüşme fırsatı sağlanması, stajyer ve personel alımları için öğrenciler ile sektör bir araya getirmek, işletmelerin kendilerini tanıtımları için olanak sağlamak ana hedefimizdir.

27 Şubat 2019 (08.30 – 17.00 arası) tarihinde gerçekleşecek etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.