2018-2019 Akademik Yılı Ortak Zorunlu Dersler Sınav Tarihleri

Üniversitemiz ortak zorunlu derslerinden Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile Temel Bilgi Teknolojileri derslerinin muafiyet sınavlarının sınav saatleri aşağıdaki gibi düzenlenmiştir:

-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi: 02.10.2018 saat:10:30 süre 60 dk.

Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri C2-01 ​ nolu derslikte

Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencileri C2-04 nolu derslikte sınava gireceklerdir.

-Türk Dili: 02.10.2018 saat:13:00 süre 60dk.

Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri E1-03 nolu derslikte

Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencileri C2-02 nolu derslikte sınava gireceklerdir.

-Temel Bilgi Teknolojileri: 02.10.2018 saat:16:00 süre 40 dk.

Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri C2-02 nolu derslikte

Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencileri E1-03 nolu derslikte sınava gireceklerdir.

Not 1: Bu muafiyet sınavlarına ilgili eğitim-öğretim yılında Yabancı Dil Hazırlık Sınıfında öğrenim görecek olan öğrenciler ve daha önceki yıllarda derse kayıtlanarak başarısız olmuş veya not yükseltmek amacıyla almak isteyen öğrenciler giremez.Not 3: Sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde optik form kullanılarak yapılacaktır.

Not 2: Sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde optik form kullanılarak yapılacaktır.

Not 3: Tek dönemlik bir ders olan Temel Bilgi Teknolojileri dersi,Fakültemizde ikinci dönem ders programlarında yer almaktadır. Bu nedenle, öğrencilerin ikinci dönem ders programlarını kontrol etmeleri ve alıyorlarsa TBT 102 dersi için 2 Ekim’deki muafiyet sınavına girmeleri gerekmektedir. Muafiyet sınavları ikinci dönem yapılmayacaktır.