Turizm Fakültesi II. Kariyer Haftası " 7 Mart 2018"

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi İzmir’in Çiğli ilçesinde yer almaktadır. Üniversitemiz bir devlet üniversitesidir ve yaklaşık 12.000 öğrencisi bulunmaktadır. Turizm Fakültesi ise 4 bölümden oluşan ve ortalama 750 öğrenciye sahip bir fakültedir. Fakültemizde Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Rekreasyon Yönetimi olmak üzere 4 bölüm bulunmaktadır. Aynı zamanda fakültemiz İzmir’de kurulan ve Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde %100 İngilizce eğitim veren bir Turizm Fakültesi özelliğini taşımaktadır.

Kariyer günlerimiz 05 - 09 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenecek farklı etkinliklerle devam edecek,  7 Mart 2018’de 09.00 itibari ile Fakülte tarafından sağlanacak alanlarda işletmeler stantlarını kuracak, masa ve sandalyeler üniversitemiz tarafından sağlanacaktır. 10.00’da açılık konuşmaları ve “Üniversite Sektör İşbirliği ve Kariyer Basamakları” başlıklı panel gerçekleştirilecek, ardından etkinlik alanına geçilerek sektör temsilcileri ile öğrenciler bir araya gelecektir. TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü, Sektör Temsilcileri, Üniversite ve ilgili Liselerden öğrencilerin yer alacağı etkinlik, açılış konuşmasının ardından başlayacak organizasyon ile gün boyu devam edecektir. 14.00 – 15.00 arasında İzmir Çalışma ve İş Kurumundan İş ve Meslek Danışmanı Cemile Bingöl tarafından “İşbaşı Eğitim Programı” Anıl Uslu tarafından “İş Arama Becerileri” konulu sunumlar gerçekleştirilecektir.  Etkinliğimize 07 Mart tarihinde kurulacak stantlarda yer alarak katılım sağlayabilirsiniz. Haftanın diğer günleri ise sunum ve tanıtım yapmak isteyen katılımcılar için önceden belirlenen gün ve saatlerde amfi şeklindeki sınıflar ayarlanacak, ilgili öğrencilerle bir araya getirilecektir.

Kariyer günlerimize katılım için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir.
Fakültemizin Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri öğrencileri ile bire bir görüşme fırsatı sağlanması, stajyer ve personel alımları için öğrenciler ile sektör bir araya getirmek, işletmelerin kendilerini tanıtımları için olanak sağlamak ana hedefimizdir.

07 Mart 2018  tarihinde gerçekleşecek etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.